Malatya'da 4.3 Büyüklüğünde Deprem / 'Kenevir nasıl yetiÅŸtirilir' eÄŸitimleri baÅŸladı | Veryansın TV / Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem - Haberler
Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem - Haberler from foto.haberler.com
Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Yayınlanan son depremler listesi verilerine göre malatya ili pütürge ilçesinde 4.3 şiddetinde korkutan bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi.

Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem - Haberler
Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde deprem - Haberler from foto.haberler.com
Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu.

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yayınlanan son depremler listesi verilerine göre malatya ili pütürge ilçesinde 4.3 şiddetinde korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem . Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 km olarak ölçüldü. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Yayınlanan son depremler listesi verilerine göre malatya ili pütürge ilçesinde 4.3 şiddetinde korkutan bir deprem meydana geldi.

Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Büyük Zafer'in 97. yıl dönümü kutlanıyor
Büyük Zafer'in 97. yıl dönümü kutlanıyor from videonuz.ensonhaber.com
4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 km olarak ölçüldü. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem . Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine.

Depremin derinliği 6.97 km olarak ölçüldü.

Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 km olarak ölçüldü. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Yayınlanan son depremler listesi verilerine göre malatya ili pütürge ilçesinde 4.3 şiddetinde korkutan bir deprem meydana geldi. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem . Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Malatya'da 4.3 Büyüklüğünde Deprem / 'Kenevir nasıl yetiÅŸtirilir' eÄŸitimleri baÅŸladı | Veryansın TV / Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 km olarak ölçüldü.